donderdag 2 juli 2009

Met z'n tweetjes op stap...



Corne en ik waren van plan om voor de bevalling nog 1x naar de bioscoop te gaan. Aangezien het nu nog makkelijk is om te gaan. Straks moeten we oppas regelen en dan ga je toch niet zo snel meer. Maar dat plan lag er al een hele tijd. We wonen al bijna een jaar op loopafstand van de bios vandaan, maar komen er nooit. Maar gisteravond is het er dan eindelijk van gekomen!
Corne had school gehad, (Leuke bijkomstigheid: hij was geslaagd voor een toets, en heeft nu niveau 2 afgerond. Dus mag zich nu hovenier noemen, als ik het goed begrepen heb...) en was daardoor al om 14.30 thuis. We konden toen mooi de boodschappen doen die we 'savonds van plan waren te doen. (Nog 1x naar de Lidl, voor een flinke voorraad. Je weet maar nooit wanneer je de volgende keer weer in staat bent te gaan) Zodoende hadden we de avond vrij. En laat het nu net de premiere zijn van Ice age 3. Daar wilde Corne graag naar toe, ook omdat hij nu in 3d vertoond werd. In de nieuwe xl zaal van Cinemec, die nog maar 1 week geopend is! Dus gistermiddag nog even kaartjes gereserveerd. Van de 1050 plaatsen was elke plek bezet! Wij zaten daarom ook op 1 van de laatste plekken helemaal vooraan. Maar het was ook vanaf daar goed te volgen! Een leuke, komische film die nu alleen maar leuker was omdat het leek of je er in zat! Heerlijk zo'n avondje met z'n tweetjes op stap.


Oh ja speciaal voor Simone:
Dit is het resultaat van de badcape. Mijn moeder heeft er een lapje van de gordijnen opgezet. Ik vind hem zelf heel gaaf geworden!

1 opmerking:

  1. wow, heerlijk zeg, zo'n laatste date als 'gewoon' Colinde en Corne! Straks zijn jullie papa en mama en kan het niet meer zo makkelijk, maarre, ik wil best oppassen hoor!!!

    Maar dat wist je al, he.. leuk om te lezen wat je zo bezig houd!

    XXX Anne

    BeantwoordenVerwijderen